-MATLAGNINGSKURS i Göteborg-

Våra populära matlagningskurser i Göteborg är äntligen tillbaka! En kväll då vi umgås, lagar och njuter av god mat.

 I vanliga fall välkomnar vi grupper mellan 7-15 personer, men i dessa märkliga penademitider får vi alla vara flexibla. Mindre grupper från 4 personer är självklart också välkomna att boka och sedan får vi ta allt eftersom vaccinationsprogrammet fortlöper.

Välkomna att reservera en tid längre fram eller boka för en mindre grupp!

matlagningskurs i göteborg
vegetarisk matlagningskurs göteborg

LOTTAS MATLAGNINGSKURSER

Vi längtar självklart efter att få träffas på riktigt och håller tummarna för att vaccinationsprogrammet tar fart, eller så har ni kanske redan antikroppar. Under coronasäkra former välkomnar vi sällskap mellan 4-15 personer för att laga, umgås och njuta av god mat och dryck. Ni får med er tips, tricks och genvägar för lättare och roligare matlagning, självklart ingår alla recept ni lagar. Meny väljer ni själva, vi har allt från asiatisk matlagningskurs, italiensk matlagningskurs, vegetariskt matlagningskurs till Indisk matlagningskurs. Har ni andra idéer är även det välkommet och oftast inga problem att lösa.

Boka eller reservera datum för en trevlig kväll med vänner och familj, eller varför inte en rolig teamaktivitet med kollegorna. Det går också bra att beställa presentkort.

 

Lunchkurser 950:- pp . Välkomsbubbel ingår i priset, ca 3h

Middagskurser 1100:- pp. Välkomsbubbel ingår i priset, ca 4h

Vinpaket 400:- pp.

Priser är ex. 25% moms

Välkomna!

Himmelsgod mat av kocken Lotta - ett enda stort hjärta. Kan kombon bli bättre?

4,9 av 5 stjärnor

- Facebook

DETTA INGÅR

matlagningskurs i Göteborg