RESTAURANG M/S GÖTEBORG

Från och med våren 2019 är Lotta krögare på M/S Göteborg i Strömmas regi.

MATKRYSSNINGAR I GÖTEBORGS SKÄRGÅRD

Välkommen ombord för en matupplevelse utöver det vanliga, här har du Göteborgs skärgård som närmsta bordsgranne  

M/S Göteborg är ett vackert sekelskiftesfartyg som utgår ifrån Lilla Bommen, Göteborg. Under årets varmare månader går M/S Göteborg på brunchkryssning, middagskryssning och skaldjurskryssning i Göteborgs södra skärgård. 

 Det går också helt bra att hyra hela båten för fest, konferens och bröllop. 

M/S Göteborg har plats för 100 ätande gäster i båtrestaurangen, och plats för 180 personer vid ett mingelarrangemang. Vare sig ni önskar boka en plats på en reguljär tur eller hyra hela båten kan ni enklast göra det direkt via Stromma. De hjälper er att skräddarsy ert arrangemang utifrån era önskemål. Till Strömmas Bokning

SPECIALKVÄLLAR VID LILLA BOMMENS KAJ

 Vissa kvällar ligger båten stilla vid kaj och då passar vi på att bjuda in till  afterwork med middag och goda drycker. Ibland bjuder vi på en Italiensk afton med somilier, medan andra kvällar har asiatiskt tema. 

Kommande restaurangkvällar:

  • After Work och Vernissage 

  • Italiensk Afton

  • Fransk helkväll

  • Quiznight

Mer information och datum kommer
 

MER OM VACKRA M/S GÖTEBORG

Ett vackert sekelskiftsfartyg med soldäck

Ombord finns en rymlig matsal med en atmosfär från sekelskiftet, en trappa upp finns en lounge och ett härligt soldäck. Det här är riktig skärgårdspärla som byggdes i Motala Werkstad 1915. Hon har tidigare trafikerat allt från Norrköping-Valdemarsvik, Stockholms skärgård, Mälaren och Vättern till Göteborg, Bohuslän och Västkusten. 

Välkomna ombord!

Boka kommande event ombord M/S Göteborg