-Lottas himlagott-

-I BRANCHEN SEDAN 1990-

 För mig är mat humoristiskt, sensuellt, och vackert, ett underbart sätt att umgås. Mat är helt enkelt livet. När människor undrar vad jag arbetar med brukar jag säga att jag arbetar som matkreatör – världens bästa jobb!
 
Jag är i grund och botten diplomerad kock och är sedan flera år krögare på Strömmabolagets båt M/S Göteborg. Parallellt med detta driver jag min egen cateringfirma HimlaGott. Min nyfikenhet och mitt stora matintresse har gjort att jag även kommit att arrangera matresor till bland annat Sydeuropa och Nordafrika där jag har haft turen att få lära mig nya saker och fått en massa inspiration. 
Att arbeta med mat kan också innebära så mycket mer än att bara arbeta i ett kök. Under de senaste åren har många av mina uppdrag kommit att omfatta alltifrån reklam, tidskriftsreportage, och styling av mat- och miljö.
 
Jag skriver också egna kokböcker, arbetar som konsult där jag utvecklar menyer, koncept och miljöer för restauranger. Numera håller jag även föreläsningar om passion, livet, kreativitet och självklart MAT!

VISSTE DU ATT.....

Indisk buffe
0
år i branchen
0
antal bröllop
0
av 5 stjärnor. Facebook

-KONTAKT-